maanantai 5. maaliskuuta 2012

Käsitöitä ja kesästä haaveilua

Aloin etsiä kuvia joita tänne laittaisi ja voih... viime kesän kuvat osuivat kohdalle ja nyt tuli aivan kamala ikävä kesää!!! Miksi se on niin kaukana??? Onneksi sentään on jo aurinko näyttäytynyt viime päivinä vaan se ei vielä lohduta kun katselee tällaisia kuvia.


Kesää odotellessa... onneksi on käsitöiden ihmeellinen maailma johon uppoutua talvisin :)
Ajattelin laittaa muutaman kuvan jo tekemistäni ristipistotöistä.Tässä olevan taulun tein veljelleni ja hänen vaimolleen hää lahjaksi.

Tämän työn sain valmiiksi jo muutama vuosi sitten (pari vuotta meni tekemiseenkin :) Tämän työn nähtyään veljeni varasi sen jo heti itselleen :) Hyvään kotiin meni!

Ja tässä on nyt meneillään oleva projekti joka on vielä hieman hakusessa. Tarkoitus olisi siis tehdä näistä pehmosydämiä pukuhuoneen naulakkojen ylle (asun siis vanhempieni luona) ja meillä käy veljeni hänen vaimo ja tyttö usein saunassa sekä siskoni tyttö usein viihtyy täällä viikkojakin, siispä pyyhkeet tahtovat aina mennä sekaisin. Teen siis jokaiselle oman nimi sydämen naulakon ylle , mutta nyt vaan en osaa päättää miten päin nimet kirjaan... mutta eiköhän tuo selviä :) Tällaista juttua tällä kertaa (toivottavasti osasin ilmaista asiani edes suht selkeästi ;)

4 kommenttia:

  1. ois mukava jos liittyisit mun lukijaks, määki oon just alottanu bloggaamisen (: määki liityin sun :)

    http://alluppi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Kiva, että olet löytänyt blogini ja tykännyt. Kävin kurkkaamassa sinun blogia ja tykkäsin myös, tosi kiva. Liityn ehdottomasti lukijaksi :)

    VastaaPoista
  3. Mäkin sain nyt sit aikaseks värkättyä tän blogin.. :) Vähän toki vielä vaiheessa teko ja opettelua tän kanssa.. Ja otsikkokin on vain väliaikainen, en keksiny mitää hienoo :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kävin kattomassa, ihana! Ja otsikko on hyvä, älä muuta sitä!!!

      Poista