lauantai 10. maaliskuuta 2012

pikkuisia ostoksia

Koskapa Pimu neidin edelliset juoksu pökät oli jääneet hieman liian pieniksi tätyi suunnata ostoksille lemmikki kauppaan. Löytyihän sieltä aivan ihanaiset pinkit pökät joissa on päällä ihana rusetti joka on se juttu :) Hienosti neiti päällä pitää, mutta kun yrittää kuvata niin käännetään selkä !


Hyvityksenä siitä ,että on pidettävä tällaisia pökiä ostettiin sitten uusi vinkulelu :) ja koska Pimu on vakio asiakas annettiin mukaan ilmaiseksi ihana veto lelu.                


Ja pitkästä aikaa KIRPPARI kierros! Nämä kaksi kranssia olivat yhteishintaan 2 € Toisesta jo revin nuo "ihanat" koristeet pois eli ihan kivat pohjat näistä sai. Vielä ei ole tietoa mitä näihin tulee, sen näkee sitten...

Ja ihana pikku laukku juhliin! 1 € aivan pakko ostaa laukku hullu kun olen :)


Sitten vielä aivan kamalan väriset kehykset (anteeksi jos joku väristä pitää, mutta minun valkoiseen maailmaani ei sovi), mutta nämäpä saa helposti maalattua sopivan värisiksi :) 0,80 €  Pussukka puhelimelle 0,50 € koskapa puhelimeni lojuu milloin taskun pohjalla milloin laukun pohjalla tai missä sattuu ja haluaisin hieman säästää kosketus näyttöä jonka vihdoin uskallauduin ostamaan :)   Tässä lienee kaikki tältä kertaa, katsotaan mitä tuleva viikko tuo tullessaan!

4 kommenttia:

  1. Siun pitää tulla täällä käymään, löytyy paljon kirppareita ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin pitää! Kesällä olisi tarkoitus kurvailla siellä päin käymään, että varauduppa vaan :)

      Poista