sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Uusia juttuja

Huh kun on kiirettä pitänyt niin, että ei ole ehtinyt käydä edes postaamassa moneen kuukauteen :O Ja nyt on sitten ehtinyt tapahtumaan jo paljon! Ja kuten kuvista näkyy niin lauma täällä on ehtinyt kasvaa yhdellä uudella tulokkaalla Tara nimisellä:)

Tara on syntynyt 17.9.2012 eli n.3kk vanha tyttö on.

Ja jostain syystä meidän Äijä on kuten Pimun myös Taran lempi kaveri :)

Tytöt tulee hienosti toimeen keskenään, mitä nyt joskus pieniä kahinoita leluista tai herkuista, koska toisella on aina parempi (vaikkakin kummallakin on aina samanlaiset namit ja lelut) :O)<3
<3

Ja talvikin on ehtinyt tulla! Kyllä on saanut uuneja lämmitellä pakkanen kun on viime päivät hiponut 25-30 asteessa!Mutta kyllä vain on luontokin kaunis <3

Ja nyt kun ei ole ollut ihan niin kiire töiden kanssa, on ollut pikkuisen aikaa sisustella ja askarrella :)Nyt on saanut kukkia niiiin halvalla, että, että eihän sitä ole voinut olla ostamatta ( hyasintit 0,50 € /kpl) ja sisutus lehdessä kun oli mukava idea ainaisten suoja ruukkujen korvaamiseksi niin heti täytyi testata. Siis vanhasta kirjasta revin sivuja ja käärin ne ruukun ympärille sitten vain erilaisia nauhoja oman mielen mukaan ympärille ja siinä se. Toiseen laitoin vielä koristeeksi yhden aiemmin leikkelemistä tuohisydämistä ja kiinitin sen koristeluun väkertämälläni helmineulalla (niistä ensi kerralla lisää :) Ja nyt tuli käyttöä jo ajat sitten ostamalleni kruunu ruukulle ! ja viime syksynä tuli kerättyä pussillinen käpyjä niitä on mukava nyt käyttää koristelussa!Maljakko (taitaapa alkuperältään olla viinipullo :) sai koristeeksi sydämen joita jo muuallakin vilahteli (niitäkin kun sai niin halvalla tiimarista 0,65 €/kpl) Ja tokihan ruusut täytyi saada hienosti esille kun isä toi ne äidille muutama päivä sitten (viime kerrasta on liki 30 vuotta :O )
Oikein ihania paukkupakkasia kaikille!5 kommenttia:

 1. Kyllä tätä on odotettukin :) Kiva että kerkisit päivittämään työkiiruista huolimatta. Kivoja juttuja oot askarrellut. Olipas kiva saada nähdä myös kuvia Tarasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)Kyllä tämä nyt yrittää käydä hieman useammin päivittelemässä kuulumisia, ettei ehdi välillä jo kesä tulemaan :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Näistä tytöistä ei kyllä saa muita kun ihania kuvia :)

   Poista
 3. Näyttäis uudesta tulokkaasta tulevan isompi kuin kaveristaan, jos on kolmikuisena jo nuinkin iso vaikka piiiieni vielä onkin :) Ja taitaa olla mietteliäs kaveri, kun on nuin paljon ryppyjä otsalla, tsihhih!

  VastaaPoista