lauantai 7. huhtikuuta 2012

Kevään merkkejä

Päivä päivältä suurenevat jääpuikot ovat yksi varma kevään merkki....


Ja sitten... kärpäset! Hieman vaikea on saada tyypistä hyviä kuvia kun on niin nopeat liikkeet, mutta ylemmästä kuvasta erottuu kuinka Pimu yrittää pelotella kärpäsen hengiltä kauhealla irvistyksellä :) Lopulta paisti päätyi masuun!

Kevään tulosta meillä kertoo myös se, että Dooris pääsee eroon hiostavasta turkista.

........Ja vielä..... tämä Äijän karvan lähtö joka on aivan mieletöntä!!!! Tässä tulos muutaman minuutin kampaamisesta ;) Kyllä nämä merkit yhtä aikaa toteutuessaan antavat toivon kevään alkamisesta !

8 kommenttia:

  1. Ihanaa! Kohta on taas kesä sitten! .. noi kuvat on ihania ja Dooriskin nuortui taas kummasti kun turkki lähti!

    VastaaPoista
  2. No kesähän on jo ihan ovella ;)Ja sehän tarkoittaa sitä, että pääsee taas vaunulle oleilemaan! Dooris on kyllä nuortunut ulkoisesti ja henkiseltäkin osalta :)Mumme riehuu ja vahtii niinku pentu koirat konsanaan :)

    VastaaPoista
  3. Siellähän on melekeen Team karvattomat koirat ry. Tsihhih!

    VastaaPoista
  4. No, olihan tässä blogissa tekstejä:) Olen klikannut väärää linkkiä ja sivut näyttivät vain tyhjää. Olenpas ollut hassu :) Onnea vaan blogille ja kyllähän näissä karvaisisssa ja karvattomissa perheenjäsenissä riittää kuvattavaa kameralla ja sanallisesti...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onhan täällä, huomasinpa tässä juuri, että jostakin on pompsahtanut minulle toinen saman niminen blogi tuonne tietoihin ja se siis ei ole käytössä (täytyy yrittää poistaa). Kyllä vain kuvia riittää ja joka päivä niitä tulee lisää :)

      Poista
  5. Oi, tosi kiva blogi! tykkään! :) ihania koiria!
    Liityin ehdottomasti lukijaksi. Voit käydä kurkkaamassa myös mun blogi mmilya.blogspot.com ja liity myös ihmeessä lukijakseni jos pidit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Sinulla oli myös todella kiva blogi (liityin myös lukijaksi:)

      Poista