torstai 5. huhtikuuta 2012

Pimun vaatekaappi!

Nyt herää kysymys : Onko mopo karannut käsistä ? Siis tämä kun on Pimun vaate kasa! Mutta eihän tämä ole vielä paljon! (eihän?) Tiedän kyllä, että on paljon koiran omistajia joiden koirat omistavat paljon, paljon enemmän vaatteita, mutta itse kun niin vakaasti päätin vaatteita tarvitsevan koiran ostaessani, että minäpä en turhia vaatteita ostele! Mutta, mutta... kun sille ei voi mitään :)
Sade takki
Tässä on Pimun sade vaatteet, nehän täytyy olla erikseen eikös niin? Punainen puku on ystävältä saatu, lahkeet on hieman lyhyet (Pimu on todella hassun mallinen pitkä koipinen tyyppi), muuten puku on aivan sopiva. Eipä ole lahkeet kurassa!



Tässä sitten uusi hankinta fleece huppari ja ilman sitä ei tultaisi toimeen ;)

No toppa puku on se ihan ehdoton mikä olla pitää siitä ei ole pienintäkään epäilystä ja fleece puku on ollut auto matkoilla ja nyt jo lämpiävillä ilmoilla aikas hyvä keksintö.



Löytyyhän näitä järkeviä ostoksia, tässä myös ihan uusi juttu, heijastin liivi jossa kätevä vetoketju kiinnitys! Tällainen on hommattava myös Doorikselle!! Sen verran tällä Mammalla vielä on älli päässä pysynyt ostoksilla jottei ihan ostanut Doorikselle fleece pukua :) Se kyllä oli aivan mahtavan näköinen iso punainen, aivan Dooriksen kokoa oleva puku ;) Mutta ei sentään! Kattotaan nyt mitä mitä Pimu raukka seuraavaksi saa päällen puettavaksi :)

2 kommenttia:

  1. sehän on tummunu jo hirveesti! Pimu on nähtävästi nauttinut keväisestä auringosta ;)

    heili

    VastaaPoista
  2. Kyllä vain! Pimu nauttii jokaisesta hetkestä jonka saa olla auringon säteiden alla :)

    VastaaPoista